Barry

Er wordt gezegd dat ik een grumpy katje ben, gewoon omdat ik een grote personal space nodig heb. Komt een andere kat te dichtbij dan zal ik dit op een kordate manier aanbrengen.

Ik hou ervan geaaid te worden op mijn hoofdje en bovenrug, maar als ik aangeef om te stoppen doe dit dan ook, anders kan je wel een pootje verwachten. Ook mijn buikje aaien is op eigen risico.

Mijn favoriete plekjes zijn vooraan waar ik naar buiten kan kijken en mijn baasje in het oog kan houden en in de kattenkamer, daar kan ik ongestoord slapen.

 

Brutus

Ik ben een echte jager. Speel maar eens met een hengel en ik pluk het pluimpje zo uit de lucht. Ja hoor, ik kan erg actief zijn voor mijn gestalte.

Naast spelen, slaap ik voornamelijk of leg ik mij ergens comfortabel. Mijn favoriete plekje is op de kattenboom, languit op een tafel of aan de deur op de mat.

Ik kan ook genieten van aandacht van mensen. Benader mij wel rustig. Dit doe je het beste door je hand uit te steken naar mij. Als ik tegen je aan wrijf, kan je mij aaien.

 

Polleke

Ik ben een erg speelse en lieve kater. Het liefst speel ik met mijn kattenvriendjes, maar als jij het juiste speeltje weet te pakken, sta ik zeker klaar.

Toen ik hier aankwam, samen met Brutus, was ik heel mensenschuw, maar hier heb ik opnieuw vertrouwen gekregen in mensen.

Nu kan je mij gerust aaien, soms kom ik zelfs zelf om aandacht vragen.

 

Sphinx

Mij ga je het meest vooraan zien liggen. Ik lig graag in de zon en heb vooraan enkele leuke mandjes waar ik graag in slaap. Kom ik toch eens naar achter, dan kan het best gebeuren dat ik op je schoot kom zitten.

PAS OP: als ik op de schoot zit vind ik het niet altijd leuk om geaaid te worden.

 

Charlie

Mijn achtergrondverhaal is niet zo mooi. Als 1 maand oude kitten werd ik op straat gevonden. Mijn staart was erg gewond en moest geamputeerd worden. Hierdoor vertrouwde ik niet meteen vreemden, maar hier kreeg ik alle tijd om te wennen en nu ben ik een brok liefde!

Ik lig graag in de buurt van mensen, op je schoot, achter je rug, op je jas … overal waar ik maar een knus slaapplaatsje kan vinden.

Mijn andere favoriete plaatjes zijn in de speelgoedmand, bovenop de muur, op de kattenboom of in de zetels.

 

O'mally

Ik ben een rustig poesje. Enkele aaitjes zijn oké, maar vastpakken en op de schoot zitten vind ik niet zo leuk. Ik speel liever met mijn kattenvriendjes.

Als enige meisje moet ik mijn mannetje hier zeker kunnen staan. Laat je maar niet vangen door mijn cuteness. Wanneer er snoepjes uitgedeeld worden, sta ik op de eerste rij en ben ik niet bang om een snoepje af te snoepen van iemand anders met mijn pootjes. Die pootjes gebruik ik ook graag om mee te proeven van jouw chocomelk of latte macchiato, wat van mijn baasjes niet mag.

Oreo

Ik ben de fluffybol die je hier ziet rondhuppelen. Naast fluffy ben ik ook heel nieuwsgierig en neem ik graag een kijkje in je rugzak of (hand)tas.

Ik vind het ook heel leuk om vooraan aan het grote raam te zitten of om me tussen de kussens te leggen en een dutje te doen. In het kattencafé zelf loop ik het liefst van tafel naar tafel om van iedereen aandacht te krijgen of leg ik me achteraan tussen de bloemetjes.

 

Junior

Toen mijn baasje mij kwam halen was ik zo klein en mager dat ze mij Junior genoemd hebben. Dit is al even geleden, ik heb inmiddels mijn groeispurt al gekregen en ben nu bijna één van de grootste katten.

Ik hou van spelen met mijn poezenvrienden, spelen met mensen (als ik hiervoor niet teveel moet bewegen) en slapen. Ik kom ook als eens graag aan je tafel zitten om te kijken wat je aan het drinken bent en soms voel ik me zo vrij om ook eens van je glas te proeven.

Stevie

Ik heb reeds vele watertjes doorzwommen. Ik werd alleen en met fel ontstoken oogjes gevonden midden op de weg. Eens bij de dierenarts werd geconstateerd dat ik naar schatting nog 20-30% zie, maar laat je niet vangen, ik heb de tijd van mijn leven.

Ik hou ervan om met mijn kattenvriendjes te ravotten. Ik speel net zoals een goedziende kater, enkel dienen andere zintuigen evenveel geprikkeld te worden. zo speel ik graag met speeltjes die lawaai maken.